ДІТИ І ГРОШІ: Співачка Ейра навчала дітей як поводитись із грошима

25 авг, 08:40

В таборі "Нове покоління" чуттєва співачка Ейра навчала дітей як поводитись із грошима.

Два роки поспіль Ейра приїжджала і виступала на Гала-концерті для дітей табору "Нове покоління", що у Прикарпатті. Співачка настільки надихнулась дитячою енергетикою, що й сама захотіла «поволонтерити». Щорічно різні майстри проводять найрізноманітніші активності для дітей: починаючи від флористики і гончарства, закінчуючи працевлаштуванням та базовою юридичною грамотністю. Ейра вирішила ж не просто стати дитячим вихователем, а задіяти дітей в практичній та завжди актуальній темі «відносини з грошима».

«Протягом тижня у 8-ми гуртках наметового містечка (де старші діти) проходили практичні заняття. Ми разом з дітьми в ігровій формі розбирали, як перейти від обмежувальних установок щодо грошей до сприятливих, а також пізнавали основи фінансової грамотності. У процесі взаємодії з дітками я відчула, що для них ця тема є дуже наболілою. Але, я вважаю, що нами закладено якісний фундамент, і у майбутньому такі тренінги стануть регулярними для табору». - поділилася своїми враженнями співачка.

Наприкінці таборування, Ейра вже традиційно виступила на гала-концерті разом із іншими артистами серед яких гурти ТаРута, Тікту, а також Віктор Пашник.

Нагадаємо, що Міжнародний благодійний фонд «Нове Покоління» реалізовує щорічний проект «Літній табір» для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з різних сиротинців усієї України. В липні-серпні діти віком 8-18 років проводять 2 тижні на навчально-оздоровчому таборі у Прикарпатті. Мета проекту – через майстерні, спілкування з вихователями та однолітками, походи розвинути в дітей-сиріт практичні навички, заохотити їх до навчання, дати їм соціальну орієнтацію і змінити ставлення до світу.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/398589.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua