У МІНПРИРОДИ ПЕРЕВІРИЛИ НА ВІДПОВІДНІСТЬ КОНКУРСНИМ ВИМОГАМ ДОКУМЕНТИ КАНДИДАТІВ НА ВАКАНТНІ ПОСАДИ ДИРЕКТОРІВ НАЦІОНАЛЬНИХ ПРИРОДНИХ ПАРКІВ

08 авг, 12:29

5 серпня, відбулося засідання конкурсної комісії, на якому розглядалося питання відповідності конкурсним вимогам документів, які надійшли до Мінприроди від кандидатів на вакантні посади директорів національних природних парків та заповідників.
Під час засідання голова постійно діючої комісії Віктор Вакараш повідомив, що загалом Мінприроди отримало 41 пакет документів, поданих кандидатами на заміщення вакантних посад керівників в Ічнянському, Мезинському, Нижньодністровському, Приазовському, Яворівському національних природних парках, а також в НПП "Гетьманський","Гуцульщина", "Деснянсько-Старогутський", "Меотида", "Синевир", "Тузловські лимани", "Черемоський" та "Горгани".
Члени комісії, перевіряючи пакети документів, керувалися вимогами Порядку проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.09.2008 № 777.
Розглянувши надані документи, комісія вирішила допустити 29 кандидатів із 41 до участі в конкурсному відборі на заміщення вакантних посад керівників національних природних парків та заповідників. Решта претендентів були недопущені до участі в конкурсі у зв’язку з відсутністю стажу роботи за професіями керівників нижчого рівня, через невідповідність освіти кваліфікаційним вимогам чи не зняту судимість.
Про час та місце проведення конкурсних відборів керівників на вакантні посади в національних природних парках та заповідниках буде повідомлено додатково на офіційному порталі Мінприроди.
Як відомо, раніше Міністерство екології та природних ресурсів України відповідно до наказу від 13 травня 2016 року №183 оголосило прийом документів від кандидатів на вакантні посади директорів національних природних парків та заповідників.
29 липня 2016 року в Міністерстві екології та природних ресурсів України на засіданні постійно діючої комісії переможцем конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Національного природного парку «Нижньодніпровський» було визначено Чачібая Олексія Григоровича.
Нагадаємо, що одним із перших кроків Остапа Семерака на посаді Міністра екології та природних ресурсів України було оголошення про проведення відкритих і прозорих конкурсів на заміщення вакантних посад директорів національних природних парків.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/397551.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua