Під Київрадою відбудеться мітинг проти сваволі міської влади

01 июн, 13:15

В четвер, 2 червня, о 10:00 представники демократичних політичних сил проведуть акцію протесту проти рішення Віталія Кличка накласти вето на рішення Київради про звернення до ЦВК щодо призначення дати виборів до районних в місті рад.

До мітингу долучаться представники «Об’єднання «Самопоміч», ВО «Свобода», ВО «Батьківщина», Єдність, УКРОП, «Демократичний альянс» та інших політичних сил та громадських об’єднань столиці.

Після мітингу о 10:50 відбудеться прес-брифінг політичних сил у кулуарах Київради.

Нагадаємо, що 26 травня Київрада ухвалила звернення до ЦВК щодо призначення виборів до районних рад в місті Києві. Відповідну ініціативу підтримали 64 депутати – представники чотирьох з п’яти фракцій міськради, за виключенням «Солідарності». 31 травня міський голова ветував це ключове для міста рішення.

Фракція «Солідарність» послідовно блокує ініціативи стосовно відновлення реального місцевого самоврядування в столиці. Київрада в липні 2015 року відновила районні ради в Києві й призначила вибори до них на 27 березня 2016 року. Завдяки кишеньковим судам, політичній корупції та позиції провладної політсили вибори були зірвані.

Запрошуємо журналістів.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/393956.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua