Презентація першого в Україні супутникового пакету каналів

28 ноя, 11:45

25 листопада в конференц-залі будинку “УНІАН” відбулася прес-конференція на тему “Презентація першого в Україні супутникового пакету каналів (DTH)”
 
Презентація першого в Україні супутникового пакета телеканалів, серед яких: перший в Україні супутниковий спортивний канал “Спорт 1”, українсько-російський спортивний канал “Планета СПОРТ-Україна”, канал "World Fashion Channel", 2 канали (представники останніх не з’явилися на конференцію), позиціонувалася як прорив нових технологій в світовій мовній індустрії телебачення високої чіткості (HD, MPEG 4).
 
“Ми зараз не говоримо про те, що це повноцінна супутникова платформа з повним набором та переліком програм. Це тільки початок. Пакет буде поповнюватися 50-60 програмами. Але що стосується нашого каналу, то вже сьогодні ви можете переглянути його по кабельному телебаченню” – повідомив „Телекритиці” Віктор Самойленко, генеральний директор групи компаній “Поверхность”.
 
За словами Ігоря Удалова, президента каналу, “World Fashion Channel” є альтернативою каналу “Fashion TV”, хоча має свої особливості. Наприклад, канал більше присвячений моді та подіям, які її стосуються. І незважаючи на те, що каналу зараз тільки 6 місяців, він вже є гідними конкурентом каналу “Fashion TV”.
 
Василь Кікнадзе, генеральний директор загальноросійського телеканалу “Спорт” у своїй промові зазначив, що зараз канал виходить на новий якісний рівень. Сьогодні канал був представлений українській аудиторії.
 
Під час конференції відбувалася пряма трансляція презентованих каналів.
 
Ольга Денисенко, "Телекритика"
 
 

Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/39160.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua