Гості із Болгарії поділяться досвідом у сфері соціального страхування

25 ноя, 16:48

28 листопада 2005 року о 15.00 Міністр праці та соціальної політики України Іван Сахань спільно з Комітетом Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці (вул. Грушевського, 18/2, кімн. 12)проведе зустріч з директором Болгарського Національного інституту соціального страхування Йорданом Христосковим та директором Балканського Інституту праці та соціальної політики Іваном Нейковим.
 
На ній передбачається обговорити актуальні питання розвитку соціального страхування в Україні та болгарський досвід тристороннього співробітництва у сфері соціального страхування, введення уніфікованої системи збору страхових внесків, ефективність цієї системи.
 
В обговоренні цих питань візьмуть участь народні депутати України, представники секретаріатів Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, об'єднань профспілок та роботодавців, фондів соціального страхування.
 
Просимо журналістів акредитуватися за телефоном: 254-07-48
 
Довідково: 26 квітня 2005 року Міністром праці та соціальної політики було створено Робочу групу з підготовки законопроекту "Про єдиний соціальний внесок". Проте запровадження єдиного соціального внеску ускладнюється через наявність особливостей у базі для нарахування страхових внесків за різними видами соціального страхування. Важливим напрямком має бути скорочення витрат фондів соціального страхування на цілі, не пов'язані зі страховими випадками, посилення державного нагляду та інші питання регулювання цієї сфери.
 
 Міністерство  праці і соціальної політики України
 
 

Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/39111.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua