Під головуванням Президента триває засідання РНБОУ

25 ноя, 15:30

Під головуванням Президента України Віктора Ющенка проходить засідання Ради національної безпеки і оборони України.  
Заплановано, що на ньому буде обговорено посилення оборонної безпеки держави, зокрема в контексті оборонного бюджету на 2006 рік.
 
В засіданні беруть участь секретар РНБО Анатолій Кінах, Глава Секретаріату Президента Олег Рибачук,  міністр оборони Анатолій Гриценко, міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, міністр закордонних справ Борис Тарасюк, голова Верховного Суду Василь Маляренко, генеральний прокурор Олександр Медведько,  голова Національного банку Володимир Стельмах та голова Служби безпеки Ігор Дріжчаний.
 
Учасники засідання також порушать тему євроатлантичної інтеграції України та обговорять розвиток співпраці України з НАТО. В цьому контексті Рада приділить увагу відповідності процесу євроатлантичної інтеграції національним інтересам та координації дій органів влади в цьому процесі.
 
Крім того, заплановано розглянути питання подальшої участі в реалізації українського Плану придністровського врегулювання.
 
Також передбачається обговорити необхідність створення при РНБО Міжвідомчої комісії з координації дій правоохоронних органів у сфері боротьби з корупцією.
 
Офіційне інтернет-представництво Президента України

 

Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/39091.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua