Голова «Укргазвидобування» не зміг назвати керівників ГПУ, яких звинувачує у тиску на компанію

07 апр, 15:16

Народний депутат від партії «ВОЛЯ» Юрій Дерев’янко під час засідання антикорупційного комітету запитав у голови правління "Укргазвидобування" Олега Прохоренка, хто конкретно з вищих посадових осіб Генпроуратури та СБУ чинить тиск на компанію.

Про це повідомила прес-служба нардепа.

«Пан Прохоренко казав, що є тиск з боку Служби безпеки і з боку Генеральної прокуратури…Які управління, які підрозділи чи які конкретні найвищі посадові особи в Генпрокуратурі це тримають на контролі і чинять тиск на вашу компанію для того, щоб ті зміни, які ви розпочали, якимось чином дискредитувати», - запитав Дерев’янко.

«Чи можете ви назвати конкретні прізвища заступників Генерального прокурора або керівників відповідних департаментів, які стоять за цим тиском?», - уточнив нардеп.

«Я не можу назвати прізвища людей, які до мене звертаються, тому, що це відбувається опосередковано, через листи. Ми маємо листи підписані Грицаком Сергієм Олексієвичем від СБУ», - сказав Прохоренко.

Підлеглі голови «Укргазвидобування» додали також, що справа знаходиться в провадженні слідчого Головного слідчого управління ГПУ Чорнобаєва.

Нагадаємо, під час засідання Антикорупційного  комітету Олег Прохоренко заявив про тиск та втручання в роботу підприємства «Укргазвидобування» представників СБУ, ГПУ та окремих народний депутатів.

Прес-служба народного депутата Юрія Дерев'янка


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/390005.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua