В Україні справжній ажіотаж на нянь

25 ноя, 09:55

Причина в тому, що більшість молодих мам не хочуть сидіти вдома і повертаються на роботу. В агентствах кажуть: ринок не настільки насичений, щоб задовольнити всіх клієнтів, тому послуги подорожчали на 20-30 відсотків.
 
Ще 5 років тому довірити комусь своє чадо погоджувався не кожний. Сьогодні ситуація змінилася. Охочих найняти для своєї дитини Мері Поппінс за останній рік стало більше вдвічі.
 
Тетяна Недря, директор агенства: "Исходя из требований клиента, формируется цена. Няня, которая занимается только уходом - 7 гривен, та, которая знает методики, языки - это может быть и 2 долара в час".
 
Фахових нянь можна знайти у спеціальних агентствах, дефіциту нібито немає. Не вистачає працівників з київською пропискою. Для деяких клієнтів - це принциповий момент.
 
Наталія, мама: "Очень важно, чтобы няня обладала педагогическим опытом, играла в развивающиеся игры, занималась с ним и не маловажен медицинский опыт. Няня не должна быть на короткий срок, это должен быть минимум год".
 
За добросовісну роботу деяким няням клієнти навіть оплачуть вартість путівки та відпустку. Спектр цих послуг постійно розширюється. Вже найближчим часом замовити няню можна буде з будь-якої країни.
 
ICTV
 
 

Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/38989.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua