Як обрати планшет

22 мар, 17:59

Останнім часом став дуже популярним такий сучасний гаджет, як планшет. Існує величезна кількість різноманітних планшетів, і часом важко вибрати відповідну модель серед такого різноманіття. У цій статті ми розглянемо детальніше, де краще придбати планшет, чим вони відрізняються між собою, їх технічні характеристики і які їхні можливості. Багато магазини можуть похвалитися багатим асортиментом планшетів, але, на жаль, деякі занадто завищують на них ціни. Якщо ви не хочете переплачувати, то зверніть увагу на інтернет магазини, такі як Euro-technika.com.ua, найчастіше в них ціни на багато нижче звичайних магазинів, до того ж товар доставлять вам прямо додому.

Перш ніж купити планшет, визначитеся, для яких цілей він вам потрібен. Перерахуємо основні функції, якими володіє планшет:

- перегляд відео файлів;
- перегляд фотографій;
- читання книг;
- бездротовий доступ до мережi інтернет через вбудований wi-fi;
- прослуховування музики;
- можливість грати у цікаві ігри;
- знімати відео і робити фотозйомку.

Euro-technika.com.ua


Якщо потрібен планшет, для перегляду відео, то найбільш підходящим буде планшет з десяти дюймовим екраном. На планшетах меншого розміру будуть сильно втомлюватися очі, що буде створювати дискомфорт.

Якщо ж ви бажаєте придбати планшет для ігор та інтернету, то вам буде потрібен дорогий планшет, з хорошими технічними характеристиками. Наприклад, планшет повинен мати чотирьох ядерний процесор і оперативну пам'ять два гігабайти.

Для якісної фото і відео зйомки, необхідний планшет з гарною вбудованою камерою. В основному ними володіють більш дорогі моделі планшетів.

Для читання книг підійде планшет, який підтримує найбільшу кількість текстових файлів.

Також планшети мають три різні операційні системи: Android, iOS і Windows.

Найпопулярнішою вважається Android, вона встановлена на більшості планшетів, дуже зручна і має багато можливостей. Наступна за популярністю операційна система iOS, якою володіють планшети відомої марки Apple. Єдиний її мінус, що цією системою мають планшети тільки цієї фірми. І на останньому місці операційна система Windows. Вона хоч і не дуже популярна, але відрізняється тим, що підтримує роботу додатків як у стаціонарному комп'ютері, наприклад Office, Photoshop.

Якщо ви хочете придбати, по справжньому якісний планшет, що володіє всіма перерахованими можливостями, то будьте готові до того, що обійдеться вам недешево.

 


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/389025.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua