Останні дослідження Європейської організації з безпечності харчових продуктів, що стосуються полікарбонатної тари для води

23 фев, 12:13

Матеріал, який використовується для виробництва  полікарбонатних бутлів, є безпечним.

Бісфенол А не становить небезпеки для здоров’я споживачів, а також вагітних жінок та літніх людей.

Асоціація «Бутильовані води України» оприлюднила останні дослідження та висновки Європейської організації з безпечності харчових продуктів, що стосуються полікарбонатної тари для розливу води.

За результатами дослідження матеріал, який використовується для виробництва  полікарбонатних бутлів (бісфенол А), є цілком безпечним.

Науковці підсумували, що бісфенол А не становить небезпеки для здоров’я споживачів, а також вагітних жінок та літніх людей.

Вплив Бісфенолу А (ВРА), який використовується у харчовій промисловості (в тому числі для виробництва тари для води), в 4-15  разів менший, ніж передбачався раніше, у 2006 році.

А сумарний вплив ВРА з харчових та нехарчових джерел не перевищує допустимої добової дози.

Також нагадуємо, що в 2010 році Всесвітня Організація з охорони здоров’я визнала ВРА  безпечним для виробництва харчового полікарбонату.

Таким чином, ще раз доведено, що матеріал, який використовується для виробництва  полікарбонатних бутлів, є безпечним. А сервіс з доставкою води є одним із найбільш зручних рішень щодо забезпечення вашого дому та офісу якісною бутильованою водою.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/386965.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua