Святійший Патріарх Філарет візьме участь у Всеукраїнському з’їзді православної молоді, помолиться за упокій Героїв Небесної сотні та презентує унікальний підручник з християнської етики для шкіл

19 фев, 15:40

Київ. Субота 20 лютого 2016 року о 9:30 у Актовій залі Київської Православної Богословської Академії на території Михайлівського монастиря (Київ, вулиця Трьохсвятительська, 8) Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарета відкриє роботу Всеукраїнського з’їзду православної молоді під час, якого зокрема буде презентовано унікальне видання церкви з християнської етики для шкіл.

У роботі з’їзду візьме участь: колишній міністр культури України Євген Нищук, представники Міністерства освіти України, директори та викладачі недільних шкіл УПЦ Київського Патріархату з усієї України, керівники єпархіальних відділів у справах молоді, духовенство, представники молодіжних осередків, громадських організацій, братств.

О 10:30 у Михайлівському соборі Святійший Патріарх Філарет у співслужінні єпископів та братії Михайлівського монастиря відслужить Панахиду за Героїв Небесної сотні. У молитві візьмуть родини героїв Небесної сотні, учасники Революції Гідності.

Святійший Патріарх Філарет звернеться до присутніх з проповіддю.

О 12:00 у Актовій залі Київської Православної Богословської Академії на території Михайлівського монастиря (Київ, вулиця Трьохсвятительська, 8) у рамках Всеукраїнського з’їзду православної молоді відбудеться концерт – реквієм пам’яті Героїв Небесної сотні.

Журналісти матимуть змогу поспілкуватися зі Святійшим Патріархом Філаретом.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/386741.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua