НКЦПФР інформує про результати свого чергового засідання

12 фев, 10:46

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) оприлюднює результати засідання регулятора фондового ринку, що відбулося 11 лютого 2016 року.

За результатами розгляду питань порядку денного прийняті такі рішення: 

1. Про видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку-діяльності з торгівлі цінними паперами ТОВ «ФЛАЙТОН» ідентифікаційний код юридичної особи 32146158 (брокерська діяльність, дилерська діяльність)

прийнято рішення

2. Щодо анулювання ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку ПрАТ «ФОНДОВА КОМПАНІЯ «АВТОАЛЬЯНС-ІНВЕСТ» код за ЄДРПОУ  22926761 (андеррайтинг)

прийнято рішення

3. Щодо анулювання ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку – депозитарної діяльності, а саме депозитарної діяльності депозитарної установи ТОВ «ЕКОС-САТЕЛІТ»

прийнято рішення

4. Щодо проекту Закону України «Про аудит фінансової звітності та аудиторської діяльності»

прийнято рішення

без зауважень

5. Щодо скасування рішення Комісії від 06.10.2015 № 1636 (Щодо анулювання ліцензії на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку - діяльності з організації торгівлі на фондовому ринку ПАТ «ФОНДОВА БІРЖА «ПФТС» (ідентифікаційний код юридичної особи 21672206)

прийнято рішення

6. Щодо скасування рішення Комісії від 17.11.2015 № 1869 (Щодо анулювання ліцензії на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку - діяльності з організації торгівлі на фондовому ринку ПАТ «Українська біржа» (ідентифікаційний код юридичної особи 36184092)

прийнято рішення

7. Про схвалення проекту рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку «Про затвердження Змін до Положення про встановлення ознак фіктивності емітентів цінних паперів та включення таких емітентів до списку емітентів, що мають ознаки фіктивності» (для оприлюднення)

рішення схвалено

(для оприлюднення)

8. Щодо реєстрації звіту про результати приватного розміщення акцій Публічного акціонерного товариства «Сбербанк»

прийнято рішення


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/386246.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua