Україна приєднається до Всесвітнього Дня допомоги дітям

18 ноя, 12:11

20 листопада 2005 року в Україні втретє проводитиметься День спільних дій в інтересах дітей, присвячений річниці прийняття Конвенції ООН про права дитини.

В рамках проведення Дня спільних дій компанія "МакДональдз" у партнерстві із Міжнародним благодійним фондом "Україна 3000" та за підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту проводить благодійну акцію "Всесвітній день допомоги дітям у МакДональдз".

Мета акції - збір коштів для реконструкції комплексу сімейних кімнат у відділенні дитячої онкології Інституту онкології АМН України, що знаходиться у м. Києві за адресою: вул. Ломоносова 33/43. У сімейних кімнатах відділення під час реабілітації та обстеження перебувають хворі діти та їхні батьки, котрі приїжджають до Інституту з різних міст України. Стан цих кімнат вимагає термінової реконструкції для забезпечення нормальних умов тимчасового проживання дітям та їхнім батькам.

Основним джерелом фінансування реконструкції будуть кошти, виручені від продажу сандвічів Біг Мак у період з 19 по 20 листопада 2005 року, а також від продажу спеціальних паперових "долоньок", які є символом допомоги дітям, у період з 14 до 20 листопада. Оскільки в акції беруть участь всі 54 заклади "МакДональдз" у 16 містах України, кожен відвідувач закладів "МакДональдз" може за власним бажанням взяти особисту участь в цій благодійній акції.

Минулого року компанія "МакДональдз Юкрейн" під час Всесвітнього дня допомоги дітям зібрала для благодійних цілей 280 тис. грн..

20 листопада у "МакДональдз", що на Хрещатику, 19-а, до акції приєднаються відомі артисти, спортсмени, телеведучі. Так, з 11:00 до 14:00 за касами "МакДональдз" можна буде побачити спортсменів Катерину СЕРЕБРЯНСЬКУ, Віталія та Володимира КЛИЧКІВ, Олександра ВОЛКОВА, Олександра КРИКУНА та інших відомих українців.
 
Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту не перший рік підтримує проведення дня допомоги дітям, тому 20 листопада Міністр Юрій ПАВЛЕНКО завітає до "МакДональдз", що на Хрещатику і особисто візьме участь у акції.

Прес-служба Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту

Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/38203.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua