У Києві відкриється пішохідний туристичний маршрут для людей з вадами зору

07 сен, 10:38

Сьогодні, 7 вересня 2015 року о 12.00, за ініціативи Discovery Networks та за підтримки Київської міської державної адміністрації, а також всеукраїнської громадської організації інвалідів по зору (УТОС) буде відкрито пішохідний туристичний маршрут для людей з вадами зору. В рамках серії благодійних ініціатив «Необмежений погляд» Discovery Channel встановить спеціальні таблички в районі Володимирської гірки, Парку Слави, на Пейзажній алеї, біля Пішохідного мосту та біля арки Дружби народів, де шрифтом Брайля в найдрібніших подробицях будуть описані мальовничі види цих місць.

Щоб текст табличок не просто розповідав про красу міста, але і допомагав уявити яскраву, повну і детальну картину, до участі в проекті були запрошені відомі сучасні українські письменники Любко Дереш, Галина Ткачук, Катерина Бабкіна, Олесь Ільченко та Ксенія Харченко. Кожен з майстрів слова постарався передати власний погляд на красу Києва настільки повно, щоб незряча людина змогла побачити ці образи в своїх думках.

Пішохідна стежка відкриється урочистим заходом біля Арки Дружби Народів за участю представників Discovery Networks і УТОС, а також Секретаря Київради Олексія Резнікова, Голови Печерської РДА Сергія Мартинчука, директора КП «Київський центр розвитку міського середовища» Дениса Півнєва, директора КО «Київзеленбуд» Сергія Симонова.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/376218.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua