«Мер повинен забезпечити гармонію в місті», - Богдан Гаврилишин

07 июл, 08:45

«Консенсус політиків надзвичайно важливий для розвитку міста», - заявив відомий економіст, засновник Давоського форуму, член Римського клубу Богдан Дмитрович Гаврилишин під час лекції в рамках програми «Школа мерів».

За словами експерта, вміння домовлятися є дуже важливим для ефективної роботи міста: «Важливіша гармонія частин, ніж якість її елементів».

«В Швейцарії жодна партія не має абсолютної більшості. Тож, не буває, що хтось отримує все, а хтось все втрачає. Швейцарія - це бідна на ресурси країна з дуже багатими людьми. У нас рівно навпаки», - підкреслив економіст.

Крім цього, Богдан Дмитрович наголосив на важливості чесності та реалізму у спілкуванні з виборцями: «Обіцянки мають бути такими, які ви можете виконати за наявних інструментів».

У своїй лекції він також зробив акцент на важливості командної роботи та ідейної єдності: «Дуже добре що ви є командами, а не одинаками. То є гарантією, що однодумці будуть реалізовувати спільну стратегію, а не допомагатимуть одне одному красти», - підкреслив Гаврилишин.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/372324.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua