Станція Львів – найкраща на Укрзалізниці за показниками роботи у 2014 році

24 июн, 08:31

Позакласна сортувально-пасажирська станція Львів Львівської залізниці перемогла у галузевому змаганні серед великих сортувальних станцій Укрзалізниці. Здобути першість, кажуть працівники станції, вдалось за рахунок перевиконання виробничих показників та формування додаткових вантажних поїздів.

Минулоріч працівники станції вперше почали формувати додаткові вантажні поїзди, в середньому це 100 додаткових потягів на місяць. Разом із  основними показниками високої якості роботи та відсутністю випадків травматизму на підприємстві, це дозволило станції Львів здобути першість, а разом із перехідним прапором Укрзалізниці, отримати і фінансову винагороду за відмінну роботу.

 «Позакласна сортувально-пасажирська  станція Львів входить у ТОП-15 найважливіших станцій Укрзалізниці, — зазначає головний інженер департаменту управління рухом Укрзалізниці Василь Капшай. — Вона забезпечує міжнародне, далеке та приміське пасажирське сполучення, а також формує щодоби майже півсотні вантажних потягів. Ми побачили ініціативу у роботі і хороше виконання виробничих показників. За цим усім стоять люди, які забезпечують перевізний процес, удосконалюють технологію. Такий колектив заслуговує заохочення».


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/371477.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua