Глава держави бере участь у першому засіданні Національної комісії зі зміцнення демократії та утвердження верховенства права в Україні

09 ноя, 17:25

За участю Президента України Віктора Ющенка проходить перше інавгураційне засідання Національної комісії зі зміцнення демократії та утвердження верховенства права в Україні.

Головна мета Комісії – об’єднання зусиль органів державної влади, політичних партій, громадських організацій, інших інститутів громадянського суспільства для зміцнення в Україні демократії та утвердження верховенства права.

Планується, що в перебігу засідання його учасники визначаться щодо ряду невідкладних заходів реформування системи права та владних інституцій.

Президент України Віктор Ющенко пов’язує з роботою Комісії плани системного підходу в реформуванні інститутів влади та правової системи. «Ми повинні завершити цей процес не пізніше, як через три-чотири роки», – наголошує Глава держави.

У заході беруть участь:

Сергій ГОЛОВАТИЙ – міністр юстиції, Антон БУТЕЙКО – перший заступник міністра закордонних справ України, Володимир ВАСИЛЕНКО – представник України у Комісії ООН з прав людини, Ігор ДРІЖЧАНИЙ – Голова Служби безпеки України, Василь ОНОПЕНКО – Голова Комітету Верховної Ради з питань правової політики, Микола ПОЛУДЬОННИЙ – Радник Президента, Володимир СТРЕТОВИЧ – Голова Комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, а також представники політичних партій, громадських організацій та приватних юридичних компаній.
 
Офіційне інтернет-представництво Президента України
 

Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/37107.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua