Запрошуємо вас на презентацію проекту першого інноваційного парку

04 июн, 12:08

6 червня об 11:00 відбудеться презентація першого  інноваційного Екопарку «НИВКИ» за участі Андрія Ніконова, першого заступника голови КМДА, Олега Гаряги, Голови Шевченківської районної державної адміністрації міста Києва та Дениса Півнева, директора КП «Київський центр розвитку міського середовища».

Запрошено мера міста Києва Віталія Клічка.

В рамках заходу будуть вперше показані ескізи запланованих у парку об’єктів: нових лавок з енергозберігаючою діодною підсвіткою; ліхтарів, що працюють на сонячних батареях; накопичувачів дощової води, які поливатимуть газони; велогенераторів енергії для зарядки ноутбуків; планшетів і смартфонів, дитячі та водні зони.

Окрім того, гостям презентують електрокар та макет розумного будинку, що працює на альтернативній енергії. Також в програмі заходу майстер-класи фахівців із енергозбереження та еко-ігри; еко-посиденьки та веселі аніматори для дітей; наукові експерименти, смачні й екологічні ласощі та багато іншого.

Усі охочі зможуть принести на утилізацію лампочки та батарейки. А ті, хто прийде у зеленому, отримають незвичайні еко-подарунки.

Чекаємо на вас 6 червня об 11:00. Парк «Нивки» (вхід біля м. Берестейська).

Екопарк «НИВКИ» - проект, розроблений ініціативною групою соціально відповідального бізнесу на платформі Європейської Бізнес Асоціації та за підтримки КМДА. Перші компанії, які приєдналися до ініціативи -  це 1+1 медіа, Platinum Bank, Robert Bosch та Grawe Ukraine.

Акредитація для ЗМІ та за додатковою інформацією звертайтесь до Юлії Гоцик,  Yulia.Gotsyk@eba.com.ua aбо 044 4960601


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/369982.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua