Львівська дитяча залізниця продовжила роботу

13 май, 10:47

Після усунення наслідків інциденту, який стався 10 травня, коли під час останнього недільного рейсу один з вагонів поїзда втратив контакт з колією, Львівська дитяча залізниця відновила рух поїздів.

«Винуватцями інциденту я у будь-якому випадку вважаю колектив дитячої залізниці, — каже начальник ЛДЗ Дмитро Венгер. — Остаточно усі нюанси назве спеціальна комісія, але вже зараз мені ясно, що юні залізничники цього року отримали неоціненний досвід не лише роботи у сприятливих умовах, але й практику поведінки під час нестандартних ситуацій. Від таких випадків, на жаль, залізничники не застраховані і вміти кваліфіковано і професійно поводити себе, допомогти пасажирам, ліквідувати наслідки і відновити рух – це неоціненні знання, які цьогоріч отримали наші учні».

На дитячій залізниці зазначили, що завдяки злагодженим діям дорослих і юних залізничників ліквідувати наслідки інциденту вдалося вже за дві години. Забезпечення безпеки пасажирів було, є і буде основним правилом діяльності малої магістралі. Відтак після висновків спеціальної комісії та додаткових інструктажів для юних залізничників уже наступної неділі оновлений поїзд знову вирушить у дорогу згідно з графіком.

«Ми докладемо максимум зусиль, аби цей сезон руху поїздів на Львівській дитячій залізниці приніс і пасажирам, і нашим вихованцям лише позитивні емоції. Залізничники ніколи не опускають рук і працюють задля найкращого результату», — зазначив Дмитро Венгер.

Львівська залізниця щиро шкодує, що відкриття 64 сезону роботи малої магістралі затьмарив прикрий інцидент, приносить вибачення усім пасажирам невдалого рейсу та сподівається, що цей випадок не затьмарить гостям Львівської дитячої залізниці вражень від подорожей Стрийським парком.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/368272.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua