В УДАРІ переконані, що Україну врятує миротворча та дипломатична «зброя»

18 мар, 09:02

Українські дипломати мають добитися обмеження права вето Росії в ООН. Про це ефірі каналу «112 Україна» заявив народний депутат (депутатська група УДАР) Валерій Пацкан.

Він акцентував увагу на тому, що війська миротворчого контингенту спочатку повинні перебувати на лінії розмежування і згодом переміститися на кордон з Росією, контролюючи його з обох боків. «Європейська спільнота має зрозуміти, що зупинити Путіна треба саме там, де його війська знаходяться на сьогодні, - в Луганській і Донецькій областях», - підкреслив він.

Між тим російського агресора, на думку народного обранця, вгамує не лише військова присутність миротворчого контингенту в Україні, а й світові санкції, посилення яких напередодні узгодили Президент України Петро Порошенко та канцлер Німеччини Ангела Меркель.

«В іншому випадку амбітність і хворобливість В.Путіна ніхто не вгамує», - переконаний В.Пацкан.

Політик вважає, що дієвою «зброєю» у війні з агресором має стати дипломатичний корпус України.

«Наші дипломати мають переконати світову спільноту об’єднатися в ООН і, можливо, змінити Статут ООН, обмеживши право Росії накладати вето на ті чи інші моменти. В світі повинні зрозуміти, що ця війна може не зупинитися в межах України», - резюмував представник УДАРУ.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/364444.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua