Яким буде третій Майдан? Презентація завдання Міжнародного відкритого конкурсу «TERRA DIGNITAS/ТЕРИТОРІЯ ГІДНОСТІ»

24 дек, 12:41

25 листопада 2014 року о 13.00 в Українському кризовому медіа-центрі (м. Київ, вул. Інститутська, 4, готель «Україна», 3-й поверх) відбудеться прес-конференція на тему: «Яким буде третій Майдан? Презентація завдання Міжнародного відкритого конкурсу «TERRA DIGNITAS/ТЕРИТОРІЯ ГІДНОСТІ».

Доповідачі - головний архітектор Києва Сергій Целовальник та голова Ради громадських експертів конкурсу, архітектор Наталія Кондель-Пермінова.

У прес-конференції також візьмуть участь культуролог Владислава Осьмак, історик Михайло Кальницкий, філософ Світлана Шліпченко, фахівець з комплексного подолання наслідків масово-травматичних подій Сергій Мирний, консультант з суспільних комунікацій Дмитро Гурін, директор «Українського форуму благодійників» Ганна Гулевська-Черниш.

Учасники прес-конференції презентують Міжнародний відкритий конкурс «TERRA DIGNITAS/ТЕРИТОРІЯ ГІДНОСТІ» на кращу концепцію оновленого громадського простору центру Києва з меморіалізацією подій Революції Гідності.

Цей конкурс є унікальним для України – його програма та умови є результатом численних публічних обговорень та праці сотні волонтерів.

Впродовж майже десяти місяців організатори конкурсу та всі причетні до його формування спільно шукали відповіді на питання: як найкраще зафіксувати у просторі Києва пам'ять про революційні події зими 2013-2014 рр.? Як при формування конкурсного завдання узгодити інтереси, думки та пропозиції представників усіх суспільних груп? До якої міри доцільно враховувати міжнародний досвід щодо формування «простору пам’яті» у міському середовищі? Яким чином побудувати діалог між владою і громадським суспільством, щоб досягти результату? Чи варто витрачати час, сили та ресурси на меморіал у той час, коли в країні триває війна та загострюється економічна криза?

Учасники прес-конференції готові дати відповіді на ці та інші питання.

До участі у заході запрошуються журналісти, представники громадських організацій, політики та всі небайдужі кияни.

Акредитація ЗМІ на місці.

 

Прес-служба Департаменту

містобудування та архітектури


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/358255.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua