Європейська партія України оголошує про підготовку до місцевих виборів

23 дек, 20:54

 

 

23 грудня 2014 року відбулося засідання Ради Європейської партії України. Під час наради було обговорено поточну політичну ситуацію в Україні та окреслено основні напрямки діяльності та завдання на 2015 рік.

 

«Минулий рік став для нашої політичної сили вдалим, бо ми були активними учасниками Революції Гідності, яка перемогла. Зараз наше головне завдання – здобуття миру і своїм завданням ми вбачаємо всебічну волонтерську допомогу учасникам АТО: добровольцям та Збройним силам України», - наголосив під час свого виступу лідер партії Микола Катеринчук.

 

«Окрім того я вбачаю нашим найближчим завданням підготовку до проведення місцевих виборів, які можуть відбутися вже навесні наступного року. Якщо в 2010 році ми отримали близько 200-х депутатських мандатів у місцевих радах, то тепер ця цифра має сягати щонайменше 800», - наголосив Микола Катеринчук.

 

На засідання Ради партії був присутній народний депутат України, член парламентської фракції «Блок Петра Порошенка» Андрій Лопушанський. Парламентар схвалив заявлені партією цілі та завдання та пообіцяв підтримку в їх реалізації.

 

Рада партії також ухвалила рішення провести черговий з’їзд політсили в березні 2015 року.

 

Прес-служба Європейської партії України


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/358194.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua