УСПП запропонує діловій громаді Антикризову програму спільних дій влади та бізнесу

22 дек, 12:57

23 грудня 2014 року відбудеться розширене засідання Правління УСПП, яке запропонує діловій громаді Антикризову програму спільних дій влади та бізнесу, розроблену активістами та експертами союзу та інших громадських об’єднань бізнесу.

Обговорюватиметься  поточна соціально-економічна ситуація в державі, основні принципи та механізми розвитку ефективного діалогу між владою і бізнесом, визначення першочергових заходів з стабілізації економічної ситуації в Україні та адаптації вітчизняної економіки до умов роботи з ЄС. Під час засідання планується затвердити Антикризову програму, підготовану експертами з громадських організацій та об’єднань бізнесу, а також створити Громадську антикризову раду.

У засіданні братимуть  участь президент УСПП А.Кінах, президент Торгово-промислової палати України Г.Чижиков, президент Центру антикризових досліджень Я.Жаліло, президент Асоціації українських банків О.Сугоняко, голова Ради підприємців при КМУ Л.Козаченко, Генеральний конструктор Державного підприємства «АНТОНОВ» Д.Ківа, президент Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» А.Ліссітса та інші запрошені представники центральних органів державної законодавчої і виконавчої влади, керівники громадських організацій, галузевих асоціацій та організацій роботодавців, представники бізнесу, наукових організацій та засоби масової інформації.

Засідання Правління УСПП відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33  (Торгово-промислова палата України,  конференц-зал, 4-й поверх).                

Початок роботи  – об 11:00. Реєстрація учасників – з 10:00.

Акредитація представників ЗМІ обов’язкова: 536-96-32, 097-93-67-510


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/358095.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua