Зусиллями МДО «Депутатський контроль» збережено важливе держпідприємство Міноборони, яке забезпечує харчування військовослужбовців

19 дек, 08:15

Член міжфракційного депутатського об’єднання «Депутатський контроль», народний депутат України Вадим Івченко виступив за збереження одного з найбільших підприємств у складі Міноборони, яке забезпечувало харчуванням українських військовослужбовців, - «Білоцерківський військовий торг». До сьогодні воно знаходилося на стадії банкрутства, проте рішенням Київського апеляційного господарського суду від 17 грудня 2014 року ухвалено припинити процедуру банкрутства держпідприємства. 
За словами нардепа Івченка, завдяки участі Депконтролю, вдалося швидко зібрати всі необхідні документи для формування чіткої правової позиції Міноборони. «Суд об’єктивно розглянув апеляційні скарги Міністерства оборони та «Білоцерківського військового торгу» і не дозволив «підкласти свиню» українським військовим, прийнявши рішення про збереження підприємства. Адже коли українці жертвують останні кошти на допомогу військовослужбовцям, держава не має ні морального, ні політичного права залишити їх голодними», - переконаний член МДО «Депутатський контроль».
До того ж, «Білоцерківський військовий торг» включено до програми обслуговування військовослужбовців військових частин Збройних Сил України, які беруть участь в АТО й територіально підпадають до обслуговування державним підприємством.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/357907.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua