Замість підтримки – погрози та залякування. Чи стануть корумповані правоохоронці новою проблемою для переселенців?

15 дек, 16:12

 

 Інтернет періодично здригається від гострих дискусій стосовно так званої споживацької поведінки з боку переселенців зі сходу. Мовляв, люди не хочуть працювати та покладають надії щодо подальшого існування лише на державу. Подібні твердження розвінчає підприємець з Донеччини, який у скрутні часи  не склав руки, а натомість спробував започаткувати нову фірму, але вже на Київщині. Чому лише спробував? Бо його наміри дуже швидко стикнулись із корумпованими діями представників правоохоронних органів та співробітників прокуратури Бориспільського району.

“Я купив земельну ділянку у Борисполі та у червні цього року розпочав роботу. Найняв будівельну фірму, яка готувала базу для проживання моїх працівники, бо я узяв до себе на роботу 12 переселенців, - розповідає бізнесмен-переселенець з Донецька Володимир Разумовський. - Придбав за власний кошт житлові вагончики, утеплив їх, зробив опалення. Ніхто мені у цьому не допомагав, та я і не просив цього. Я був певен, що зможу підняти свою справу з нуля та розширити найближчим часом кількість робітників (усього їх зараз 16). Та натомість  мені заважають і не дають можливості спокійно працювати».

За словами Володимира, тільки-но будівельники розпочали готувати ґрунт під розміщення тимчасових помешкань, з'явились представники міліції та прокуратури. Вони вимагали призупинити роботу. При цьому не пролунало жодних пояснень, на яких підставах це робиться, не показали документів на перевірку.  Підприємець каже, що розмова звелася до залякування. Нині, замість того аби розвивати бізнес, він змушений боронити правду у суді та правоохоронних органах.

Як розвивається конфлікт між представниками правоохоронних структур та бізнесменом? Що відбувається в суді? Чи можна отримати перемогу у війні з корупцією та як? Про це та інше поговоримо 16 грудня (вівторок), об 11 годині під час прес-конференції за участю:

 -  Директора «Фабрики декоративних рослин» Володимира Разумовського (м.Донецьк);

-       юриста Артура Кір’якова;

-         бізнесмена та представника Спілки підприємців «Прорив» Ваче Давтяна (м. Київ).

 Місце проведення: вул. Хрещатик, 27А, Національна спілка журналістів, конференц-зала (2 поверх).

 Організатори готові надати скановані документи  та відео матеріали, що стосуються даної справи.

Деталі: 066 224 3655, 096 6 634 634 Тетяна Строй, Донецький прес-клуб.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/357562.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua