Сьогодні у Верховній Раді України створено міжфракційне депутатське об’єднання «Самооборона Майдану». Очолив міжфракційне об’єднання перший віце-спікер Верховної Ради України Андрій Парубій.

12 дек, 16:54

 

Основними своїми завданнями депутати визначили реформування системи національної безпеки, створення законодавчих механізмів боротьби з корупцією, сприяння інтеграції України до ЄС та НАТО та допомогу учасникам війни на Сході України.

 

 «Багато наших побратимів прийшли з фронту і вони, як ніхто інший знають, яких реформ потребує армія і яких реформ потребує фронт. Для нашої групи ключовими питаннями роботи у Верховній Раді України є забезпечення і реформа усього силового блоку України, реформа блоку національної безпеки», - сказав Андрій Парубій під час брифінгу у Верховній Раді України.

 

«Знизивши рівень корупції до мінімуму, побудувавши систему національної безпеки, включену в євроатлантичний простір, ми створимо зовнішній та внутрішній фундамент, на якому збудуємо нову ефективну європейську Україну та втілимо у життя вимоги Революції Гідності», - йдеться в заяві народних депутатів.

 

До складу міжфракційного депутатського об’єднання увійшли 16 народних депутатів України. Тринадцять депутатів від фракцій «Народний фронт»: Андрій Парубій, Тетяна Чорновол, Андрій Левус, Микола Величкович, Сергій Висоцький, Михайло Бондар, Юрій Тимошенко, Ігор Лапін, Володимир Соляр,  Олена Масоріна, Олег Медуниця, Євген Дейдей  та Михайло Гаврилюк. Від фракції «Блок Петра Порошенка»: Богдан Матківський, Андрій Антонищак та Ігор Артющенко.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/357344.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua