Ігор Шевченко зустрівся з японськими представниками організації НЕДО

12 дек, 08:28

11 грудня 2014 року в Міністерстві екології та природних ресурсів України відбулася зустріч його очільника з представниками Організації з розробки нових енергетичних та промислових технологій (НЕДО), Японія. Метою візиту було обговорення ситуації стосовно виділених коштів на соціальні проекти.
Вітаючи гостей, Ігор Шевченко підкреслив важливість для нашої країни залучення інвестицій  та створення сприятливих умов для бізнесу, особливо такого що покращує екологію. «Вже реалізовано 374 соціальні проекти та розроблено
7 великомасштабних проектів, з яких завершено перший етап технічного переоснащення автомобілів МВС та проект модернізації 95 вагонів метрополітену. Наразі триває другий етап проекту технічного переоснащення автомобілів МВС - розмитнено 348 автомобілів» - зазначив Міністр.
Окремо Ігор Шевченко зупинився на проблемах в роботі Держекоінвестагентства: «Цього року бюджетні видатки Агентства було скорочено на 70%, його планується ліквідувати та передати функції міністерству, над цим працює спеціальна комісія. Однак, найближчим часом в Мінприроди буде створено Департамент для виконання відповідних функцій».
Директор Департаменту Кіотського протоколу NEDO Сумія Кісанукі привітав нового Міністра екології та висловив сподівання щодо можливості продовження співпраці з українською стороною. Головною умовою плідних стосунків він назвав обов`язкове проведення фінансового аудиту до кінця січня 2015 року першого етапу проекту «Метро».
Найближчими днями відбуватимуться ще кілька зустрічей з японською стороною.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/357302.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua