Україна та Росія знову партнери?

12 дек, 08:21

Марія Сторчило, координатор програми з питань зміни клімату, ділиться враженнями про хід кліматичних переговорів в Перу та співпрацю України з Росією.

Якщо хтось думає що в України з Росією погані стосунки, то ви просто не бачите їх співробітництво на міжнародних переговорах по клімату. Вчора це співробітництво отримало формальні форми, коли «група країн Східної Європи» (Україна, Білорусь та Росія) спочатку зустрілися для координації позицій, а потім одна за одною виступили на пленарному засіданні.

Країни у своїх виступах були стурбовані тим, як було організовано процес та "особливою" ситуацією України. Однак, виступ української делегації почав виглядати сюрреалістичним коли аргументом про особливі умови для України стала важка соціальна та економічна ситуація. Хотілося кричати: «Агов, може поговорите зі своїм партнером по «групі країн Східної Європи» - Росією, щоб та припинила війну в Україні?».

Росія підтримує бажання України заробити кошти на торгівлі викидами парниковим газами і використати в такий спосіб намагання світу запобігти катастрофічним змінам клімату.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/357300.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua