Круглий стіл «Трансфертне ціноутворення в Україні: проблеми та рішення»

11 дек, 11:54

(16 грудня, прес-центр ІА «Українські Новини»)

ДП "Держзовнішінформ" за підтримки ДФС України проведе круглий стіл «Трансфертне ціноутворення в Україні: проблеми та рішення». Захід відбудеться 16 грудня о 14.00 в прес-центрі інформаційного агентства «Українські Новини» за адресою: вул. Еспланадна, 20, м. Київ. Генеральний партнер заходу компанія FERREXPO. До участі запрошені сторони зацікавлені в успішній інтеграції сучасних цивілізованих практик трансфертного ціноутворення.
Концепт заходу: у вузькому колі спеціалістів та зацікавлених осіб в інтерактивній формі проробити основні питання практичного застосування норм Податкового кодексу України про трансфертне ціноутворення. У процесі обговорення проблематики функціонування цієї системи виробити пропозиції для органів державної влади по корегуванню «тонких місць» у законодавстві з метою можливої нівеляції ризиків у даній галузі.
Мета заходу:
• інформувати про перші конкретні висновки щодо звітів з трансфертного ціноутворення;
• роз’яснити механізми та особливості податкових перевірок;
• розпочати процес узгодження позицій сторін щодо змін до чинного законодавства України у сфері трансфертного ціноутворення як з боку органів державної влади, так і від учасників ринку.

Участь в заході дозволить долучитися до обговорення проблемних питань трансфертного ціноутворення в Україні, отримати відповіді на актуальні питання співпраці з ДФС України, вплинути на процес можливих змін у даній сфері. Звертаємо увагу, що участь у круглому столі безкоштовна, кількість учасників обмежена.
Запрошуємо Вас прийняти участь у круглому столі
«Трансфертне ціноутворення в Україні: проблеми та рішення»
З питань участі у круглому столі звертатись до Білоусової Наталії
Прес-секретаря ДП «Держзовнішінформ»
n.belousova@dzi.gov.ua
Тел. (044) 390-50-74
        (044) 390-50-68


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/357190.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua