Керівники часів Януковича намагаються повернути собі владу руками простих робітників

10 дек, 15:29

Сьогодні, 10 грудня, під стінами Міністерства аграрної політики та продовольствавідсторонені посадові особи ДП «Укрспирт» часів Віктора Януковича зібрали натовп людей, що прибули з плакатами та вигукували гасла проти чинного керівництва державного підприємства. За нашими даними окрім невідомих осіб, що наглядали за протестуючими, на мітингу були присутнізвільнені автори корумпованих схемдекількох місць провадження діяльності.
Наразі робота деяких підприємства призупинена, проте працівникам виплачують заробітну плату, а щойно буде владнано протиріччя з Державною фіскальною службою, їх роботу буде відновлено.
Тому причина їх протесту під стінами Міністерства стала очевидною, коли сформувалася «ініціативна група». Наразі до «ініціативної групи» входять: Руслан Пакуляк -керівник часів Януковича, що вже кілька місяців на лікарняних переховується від звільнення та можливого арешту за корупційні схеми; Олексій Сільченков - підлеглий розшукуваного ОлекісіяЧоботарьова, що на місці керував виробництвом необлікованого спирту на ДП «Зірненський спиртовий завод»; Володимир Михайляк, що був керівником Великолюбінського МПД за часів команди Януковича; Роман Герега – директор Борщівського МПД за часів Януковича; Ніна Гаркава –керівник Івано-Франківського ОДОСП часів Януковича.
Свого часу саме ці люди, задовольняючи власні інтереси, майже зруйнували спиртову галузь  України. Сьогодні вони ж руками простих працівників, яких ледве не залишили без роботу намагаються повернути собі владу.
Дивно серед них бачити Народного депутата Олега Степановича Барну. Цілком імовірно, що ці вмілі маніпулятори завели народного обранця в оману та обманом схилили відстоювати їхні злочинні прагнення та інтереси.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/357109.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua