У листопаді на Львівській залізниці вандали 5 разів розмалювали вагони приміських потягів

10 дек, 12:02

На Львівській залізниці оголосили місячник покращення санітарно-культурного стану потягів приміського сполучення. Сорок електропоїздів, стільки ж дизель-поїздів та 2 вузькоколійні потяги Львівської магістралі  посилено перевіряють та доводять до повної експлуатаційної готовності перед кожним відправленням у рейс.
Під час місячника покращення санітарно-культурного стану, як і звично, після кожного повернення з рейсу, особливу увагу звертають на загальний стан салону, санвузлів, автоматичних дверей, а в осінньо-зимовий  період – ще й на справність системи опалення.
Більшість потягів, що курсують у приміському сполученні, вже давно вичерпали свій термін експлуатації. На жаль, ускладнюють ситуацію численні випадки вандалізму.
Як повідомляють у службі приміських пасажирських перевезень Львівської магістралі, дещо більше випадків, коли пасажири псують майно залізниці, трапляється під час літнього сезону, — це насамперед биття вікон та поломка автоматичних дверей. Однак, для працівників депо роботи із ремонту приміських потягів вистачає і в інші пори року. До прикладу, лише протягом листопада залізничники зафіксували п’ять випадків, коли вагони приміських потягів розмальовували графіті. Відновлення одного вагону після таких сумнівних «мистецьких» вправ складають щонайменше тисячу гривень.
Відтак, залізничники Львівської магістралі вкотре нагадують, що потяги приміського сполучення щоразу виходять у рейс насамперед для забезпечення транспортних потреб пасажирів. Тож просять краян відповідально та дбайливо ставитися до створення комфорту для себе та інших. 


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/357089.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua