Настя Приходько, Тоня Матвієнко, Ейра та RayBand привітали військових із Днем Збройних Сил

08 дек, 13:26

День волонтера та День Збройних Сил України організатори туру «Підтримаємо своїх» вирішила відзначити разом із захисниками України. Саме тому 5 грудня команда туру разом із артистами Анастасією Приходько, Тонею Матвієнко, Ейроюта гуртом RayBand відвідали міста Сватове та Сєвєродонецьк.
«Ми не можемо залишатися осторонь у такий день, - каже Віталій Пастух, продюсер туру «Підтримаємо своїх». – Адже, у День Збройних Сил України усі захисники України мають отримати особливу дяку за свою мужність та відданість. Я неодноразово казав що для мене особисто це справа честі! Саме тому ми кинули усі справи, зробили все можливе і неможливе та поїхали на Схід».
Перше місто, у яке приїхала команда «Підтримаємо своїх» було м. Сватове. Саме, там влітку цього року «Підтримаємо своїх» влаштували концерт на центральній площі міста, як вдячність за те, що міська громада не пустила сепаратистів у своє місто. Цього разу артисти виступали для військових, які дислокуються у м. Сватове.
«Ми приїхали підтримати хлопців, адже саме вони наша сила, наша мужність, наша опора, наш тил, - ділиться Анастасія Приходько. – Я безмежно вдячна усім їм за те, що вони дарують майбутнє моїй дитині, усім нам. Я приїхала до хлопців з новою піснею «Герої не вмирають».
Після концерту усі разом артисти заїхали у військовий шпиталь, які керівники міста облаштували на місцевому стадіоні. Ейра, RayBand, Анастасія Приходько та Тоня Матвієнко поспілкувались з пораненими, передали допомогу та заспівали для них.
«Хлопці просто неймовірні. Я захоплююсь їхньою витримкою, їхньою сміливістю, - каже співачка Ейра. – Це справжні ГЕРОЇ, справжні Захисники, справжні Воїни. Тримайтеся, хлопці!».
А вже наступного дня команда туру «Підтримаємо своїх» вирушила до Сєвєродонецька, де на них чекали не лише захисники України,а й волонтери, які не покладаючи рук допомагають воїнам.
«Це неймовірно, коли у Сєвєродонецьку весь зал, кладучи руку на серце, разом з нами співає Гімн України, - розповідає гурт RayBand.- Важко описати словами ці емоції. Просто розумієш, що це час єднання».
Не забули артисти і про шану полковнику Радієвському, який загинув в бою за Лисичанськ, на наступний день після звільнення Сєвєродонецька. Одразу після концерту команда туру поклала квіти до меморіальної дошки та вирушила на 21-й блокпост під Лисичанськом. Це передова. Ще два дні тому там загинули двоє солдат.
«Ми були в окопах, в яких живуть хлопці, бачили в яких умовах вони там перебувають, - розповідає Тоня Матвієнко. – Хотілося обійняти кожного, кожному сказати дякую за те, що вони роблять для України. І побажати кожному, щоб вони швидше повернулися додому до своїх дружин, дітей, сімей».
Нагадаємо, тур «Підтримаємо своїх» було організовано влітку 2013 року з метою підтримки бойового духу українських воїнів та мирних мешканців Сходу.
На початку липня в рамках туру були організовані концерти у військових гарнізонах Гончарівське(5 липня), Десна (6 липня), в місті Ізюм (19 липня) та в польовому таборі Нацгвардії. Під час другої фази туру концерти відбулись в Одесі (25 липня), Миколаєві (26 липня), Херсоні (27 липня), Маріуполі (28 липня), Дніпропетровську (29, 30 липня). Виступи в цих містах пройшли у військових частинах, аеропортах, шпиталях, будинках офіцерів, на полігонах та центральних площах міст. У третій фазі учасники туру «Підтримаємо своїх» дали концерти для мирних мешканців міст Сватове, Кремінна, Сєвєродонецьк. А також виступили у Слов’янську для 95 аеромобільної бригади, у Краматорську в головному штабі АТО та в харківському військовому шпиталі. У вересні учасники всеукраїнського туру дали чотиригодинний концерт на стадіоні «Трудові Резерви». Учасники туру збирали гроші для 72-ї білоцерківської бригади. В результаті було зібрано 250 тисяч гривень та направлено на потреби білоцерківської бригади.
Протягом туру «Підтримаємо своїх» встигли дати 20 концертів. До туру долучились такі артиcти, як Марія Бурмака, Руслана, ZlataOgnevich, Мед Хедс, Ярмак, Анастасія Приходько, Марія Яремчук, Володимир Ткаченко, Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян, Павло Табаков, Юлія Лорд, Дмитро Оскін, Геннадій Попенко, Ейра, Андрій Kishe, Горлиця-бенд, Марія Чеба, гурти Тарута, Куку Шанель, RayBand, Без Обмежень Пара Нормальних та Шпилясті Кобзарі.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/356872.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua