У Станиці Луганській бойовики пошкодили газопровід і кілька адмінбудівель

02 дек, 08:26

Минулої ночі бойовики пробралися до Станиці Луганської і зав’язали ближній бій із українськими силовиками.

Про це повідомляє прес-служба губернатора Луганщини Геннадія Москаля.

За даними ОДА, автоматними чергами пошкоджені кілька адміністративних будівель у центрі міста, в тому числі розбиті вікна в райдержадміністрації, управлінні пенсійного фонду та Укртелекомі. Також пошкоджено газопровід по вул.Залізничній, зараз там ведуться відновлювальні роботи.

В результаті боїв частина Станиці, а також насалені пункти Вільхове, Болотенне, Малинове та Вільхівський дачний масив залишаються без світла. Без електроенергії залишаються села Калиново-Борщувате та Новоолександрівка Попаснянського району, а без газу — Трьохізбенка (Новоайдарський район) та Чорнухине (Попаснянський район).

Москаль також поінформував, що протягом ночі терористи обстрілювали з "Градів" опорний пункт Збройних сил України на в’їзді в селище в селі Макарове. Крім того, під обстріл бойовиків із важкої артилерії та мінометів потрапили вулиці Букаєва, Лебединського та Ломоносова. Тут пошкоджено шість і повністю знищено три житлові будинки, а також кілька господарських будівель. "Власники житла виїхали із селища, рятуючись від війни, тому ніхто не постраждав", - зазначив губернатор.

Крім того, під обстріли з важкої артилерії, мінометів та систем "Град" потрапили населені пункти: Сокільники, Кримське, Донецький, Трьохізбенка, Станиця Луганська, Тошківка, Новотошківка, Мирна Долина. "Ніхто з мирних мешканців, на щастя не загинув і не поранений, проте в результаті обстрілів завдано суттєвої шкоди інфраструктурі, житловому сектору та адміністративним будівлям", - поінформував Москаль.

Прес-служба ВК "НАСТУП"


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/356336.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua