Черкаський нардеп зупинив закупівлю військових наметів за завищеними цінами

25 ноя, 15:48

Нардеп від Черкащини Віталій Іляшенко виявив, що МВС закуповує намети для нацгвардійців за завищеними цінами.

Народний депутат Віталій Іляшенко спільно із Центром протидії корупції зупинив закупівлю за завищеними цінами військових наметів, призначених для проживання нацгвардійців у похідно-польових умовах у зоні АТО. Намети були придбані Міністерством внутрішніх справ. Про це повідомляє прес-служба народного депутата.

- Середня вартість одного намету складає 18 950 грн. Але Міністерством була укладена угода на закупівлю даних товарів за ціною 24 860 грн. за одиницю, - розповів нардеп. - Завдяки нашим зверненням до Генеральної Прокуратори та Уряду, віце-прем'єр-міністр України Віталій Сич посприяв розгляду цієї справи головами МВС, ДФІ та Мінекономрозвитку. У результаті Міністерство внутрішніх справ України розірвало договір на загальну суму 7,46 млн гривень із ТОВ «УПК «Крок».

За його словами, у стабільному економічному і політичному становищі такі «схеми» мають негайно присікатися, а в умовах обмеженого фінансування – вони взагалі неприпустимі.

- Допоки урядові структури не будуть повністю очищені від корупціонерів, ми будемо ретельно контролювати подібні закупівлі для військовослужбовців та вимагатимемо покарати винних, - зауважив Віталій Іляшенко.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/355737.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua