У центрі Києва відкрито виставку підготовчого етапуМіжнародного конкурсу «Територія Гідності»

21 ноя, 12:51

На Майдані Незалежностівідкрито виставку підготовчого етапу Міжнародного відкритого конкурсу на оновлення громадського простору центрального ядра м. Києва з меморіалізацією подій Революції Гідності «Територія Гідності/TERRA DIGNITAS». Планшети виставки розміщені біля 2-ї лінії торговельного центру «Глобус».

Виставка, підготовлена оргкомітетом конкурсу, діятиме протягом трьох днів - з 21 по 23 листопада.

На виставці Ви можете ознайомитися з перебігом подій з організації конкурсу, проведенням публічних дискусій, презентацій, круглих столів під час І та ІІ туру Публічного обговорення програми та умов конкурсу, історією місцевості – території проектування, перебігом революційних подій, визначеними номінаціями,статистикою конкурсу, та презентаціями різних громадських ініціатив Майдану.

Нагадуємо, що подача заявок на участь у конкурсі триває до 30 листопада 2014 року.

Також повідомляємо, що 20 листопада відбулася презентація конкурсу «Територія Гідності» у Дніпропетровську. Результати спільної праці оргкомітету конкурсута широкої громади були представленів рамках публічної дискусії щодо архітектурного конкурсу проекту «Сквер Героїв України» у Дніпропетровську, ініціатором якого виступає Штаб національного захисту Дніпропетровської області та ОДА.

Презентація конкурсу «Територія Гідності» відбулася за участіначальника відділу ландшафтної архітектури, комплексного благоустрою Департаменту містобудування та архітектури м. Києва Ганни Бондар.

У заході взяли участь Дніпропетровські діячі культури та мистецтва, волонтерські організації.

Прес-служба Департаменту містобудування та архітектури


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/355386.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua