Конкурс есе «Я — Міністр охорони здоров’я»

21 ноя, 08:53

Беззаперечною і найбільшою цінністю світу є людське життя та, відповідно, здоров’я як його гарантія. У наш час українська медицина потребує нових ідей і реформ, які б знову зробили її дружньою до людини, відповідно до заповідей Гіппократа.

Громадська організація «Інститут аналітики та адвокації», прагнучи донести до широкого загалу необхідність медичних реформ, а також обрати напрямки адвокації, оголошує конкурс есеїв з теми «Я — Міністр охорони здоров’я».

Вимоги до учасників
Участь у конкурсі можуть взяти всі зацікавлені. Родичі членів Комісії конкурсу до участі не допускаються.

Вимоги до змісту
Темою конкурсу есе є «Я — Міністр охорони здоров’я». У тексті потрібно розкрити своє бачення майбутнього української медицини, його ідеального вигляду, або ж описати, чого бракує галузі охорони здоров’я. Позитивні ілюстрації з іноземного досвіду вітаються.

Як взяти участь?
Есе потрібно надіслати на електронну пошту iaa.ukraine@gmail.com, вказавши ім’я, вік та місто проживання автора.

Останній день для подання есе — 30 січня 2015 року.

Кожен учасник може надіслати лише одне есе українською, російською чи англійською мовами. При цьому воно має відображати власні погляди й думки автора на окреслену проблему. Виявлення плагіату є підставою для відмови у розгляді есе Комітетом конкурсу.

Максимальна кількість слів — 1000, з дотриманням послідовності: назва есе / ім’я автора, контакти (із вказівкою місця навчання/роботи), текст есе (вступ, тези, висновки).

Запитання щодо технічних, змістовних чи будь-яких інших аспектів організації конкурсу надсилати на адресу електронної пошти iaa.ukraine@gmail.com.

Нагороди
Переможців конкурсу обере Комітет, сформований із учасників громадської організації «Інститут аналітики та адвокації» та спеціалістів з галузі охорони здоров’я, протягом двох тижнів із моменту завершення кінцевої дати подання есе на конкурс, тобто до 14 лютого 2015 року.

Учасники конкурсу, які займуть 1-е, 2-е, 3-е місця, отримають грошову винагороду в розмірі 500, 300 і 200 гривень відповідно

Найкращі есе будуть опубліковані на сайті громадської організації «Інститут аналітики та адвокації» та тематичних ресурсах по всій Україні. Усі раціональні ідеї будуть в тій чи іншій мірі використані у діяльності громадської організації.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/355359.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua