Туристична галузь України здатна врятувати економіку України

19 ноя, 08:21

Політики мають це врахувати в коаліційній угоді.
 
Об’єднання країни, створення нових ринків, підняття економіки та стагнуючих регіонів, приток валюти та розвиток інфраструктури - все це може для країни зробити туристична галузь.

Але, на жаль, автори проектів коаліційної угоди, яку незабаром мають підписати депутати новоствореного парламенту, цього всього не враховують.

У проектах коаліційних угод про використання туристичної галузі у розвитку країни не сказано жодного слова. Галузі, яка у всіх країнах ЄС входить до трійки головних державних пріоритетів. Галузі, у якій в Україні працює понад мільйон людей!

Декларуючи відкритість та прозорість у процесах створення угоди, її автори опублікували проекти документу та запропонували громадськості вносити свої пропозиції.

Отже, активісти та експерти туристичної галузі України, щоб бути почутими, вирішили публічно внести свої пропозиції до коаліційної угоди.

Свої зауваження та пропозиції вони оприлюднять під час прес-конференції, що відбудеться  19 листопада о 10:30, в інформагентстві «Укрінформ».

У заході візьмуть участь: голова правління Асоціації індустрії гостинності України Олександр Лієв, директор  Асоціації лідерів турбізнесу України Олександр Новіковський, віце-президент Всеукраїнської асоціації екскурсоводів України Яніна Гаврілова, представник асоціації ділового туризму України Анна Петрова, голова громадської організації Оpen Ukraine Юлія Алєксєєва.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/355154.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua