Гриценко: Коли прем’єр і президент ініціюють різні реформи – це бардак

29 сен, 07:52

Анатолій Гриценко, лідер політичної партії «Громадянська позиція» наголошує, що президент і прем’єр мають виробити спільне бачення реформ в Україні. Про це він заявив в ефірі «Шустер LIVE».

«Коли Порошенко в Києві представляє свою стратегію реформ, а Яценюк в цей час в ООН свою - це бардак. Має бути спільне бачення розвитку країни», - наголосив Гриценко.

«Яценюк вносить до парламенту податкову реформу - усиллями тих, хто орієнтується на президента, її завалюють. Урядом Яценюка  реєструється стратегія антикорупційної боротьби - завалюють і її. З іншого боку, президент вносить законопроект створення антикорупційного бюро - тепер уже його завалюють ті, хто орієнтується на прем’єра», – зазначив політик.

«Це не схоже на конструктив, зрозуміло ж, що в одній сфері має бути одна реформа, інакше це називається простим словом «бардак», - підкреслив лідер «Громадянської позиції».

Він також наголосив, що вже сім місяців після Майдану працює нова команда, яка ніяких серйозних реформ і не починала. «Пройшло сто днів президента - жодного реформаторського проекту так і не розпочалося. Давайте відкинемо все передвиборче, все рейтингове, не будемо говорити про «уряд камікадзе» чи політичні кар’єри. Президент по суті ще не ініціював реформи, він тільки їх назвав. Далі тягнути нема куди», - підсумував Гриценко.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/351057.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua