«Секрети лідерства від видатних диригентів світу»

25 июл, 10:46

“Beyond Business: 

Arts and Music for Creative Leaders” 

Авторська програма Любомири Бурлачук, 

викладача Києво-Могилянської Бізнес Школи [kmbs]

 

 

Майстер-клас

 

«Секрети лідерства від видатних диригентів світу»

 

Четвер | 31 липня | 19:00 | ATMASFERA360

 

 

Час, в який ми живемо, особливий – це не лише епоха змін, а й зміна епох, і процеси незворотніх глобальних трансформацій все більше і більше віддаляють реальність від наших уявлень про неї.

 

Хаос, турбулентність, невизначеність, багатозначність, складність, непрогнозованість, стрімкий темп і динаміка змін – характеристики нової реальності, яка кидає нам небачені раніше виклики і ставить проблеми, вирішення яких потребує лідерів нового типу і нових стратегій мислення.

 

Настав час переосмислення багатьох фундаментальних понять і уявлень, час пошуку і конструювання нових сенсів, формування нової парадигми лідерства.

 

Міждисциплінарний авторський курс «Секрети лідерства від видатних диригентів світу» - системний погляд на стратегічне лідерство, функції, ролі та стилі лідера через призму управління симфонічним оркестром.

 

 

Кнопочка «Купить билет»

 

ХТО?

Любомира Бурлачук, викладач  Києво-Могилянської Бізнес Школи [kmbs], майстер-клас в рамках інноваційної авторської програми “Beyond Business: Arts and Music for Creative Leaders”, побудованої на принципах міждисциплінарного підходу, творчого та системного мислення, ідеях гуманізації бізнес-освіти, інтеграції бізнесу та мистецтва.

 

КОЛИ?

31 липня 2014

 

ДЕ?

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3, м. «Олімпійська», будівля Київського планетарію

 

СКІЛЬКИ?

150 грн.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/345547.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua