Розміщення та проживання в м. Києві переселенців з АР Крим та зі Сходу України

18 июл, 13:21

 

 

Головне управління Держсанепідслужби у м. Києві інформує, що станом на 16.07.2014 року до Міського центру з вирішення питань, пов’язаних з розміщенням та життєзабезпеченням мешканців Автономної Республіки Крим і міста Севастополя та зі Східних областей України з вказаних регіонів, для реєстрації та оформлення соціальних пільг, звернулися 10313 осіб, в т.ч. 3872 громадян з АР Крим та 6441 громадян зі Східних регіонів України (територій проведення АТО). Із них 559 осіб переселенців, за їх бажанням та необхідністю, були розміщені та проживають в різних закладах міста Києва.

Інша кількість переселенців розміщена в приватному житлі мешканців  м.Києва та Київської області.


559 осіб переселенців, в т. ч. 155 дітей (з них 5 дітей віком до 1 року та 150 дітей віком від 1 до 16 років) розміщено у 11 закладах міста Києва (4 санаторіях, 1 центрі соціальної реабілітації та 6 - готелях, хостелах та гуртожитках м. Києва).  

Харчування організовано для проживаючих у 4 санаторіях та Центрі соціальної реабілітації «Ковчег» Всеукраїнського Громадського Благодійного фонду «Батьківська турбота», для мешканців інших закладів (готелів, хостелів і гуртожитків) м. Києва - харчування самостійне.

В усіх закладах, де проживають переселенці, є централізоване водопостачання, гаряча вода в наявності.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/344891.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua