В Україні започатковано Рух допомоги біженцям зі Сходу і Півдня

15 июл, 19:09

 

 

Розпочав свою діяльність всеукраїнський громадський Рух допомоги біженцям зі Сходу та півдня України «Єдина родина – Єдина країна», повідомляють в ГО «СПАС».

 

Діяльність активістів буде спрямована на допомогу біженцям зі Сходу та Півдня України, та мешканцям , які залишилися в зоні АТО під гаслом "Єдина родина - єдина країна !". Чоловіки не будуть дискриміновані, наголошують громадські активісти, проте допомога буде призначатися в першу чергу дітям , жінкам та літнім людям.

 

«Кожний активний Українець , та небайдужий представник іншого народу має право допомогти мешканцям та біженцям зі Сходу та Півдня України. Тому,  нам будуть просто необхідні енергійні волонтери , фахові вчителя-волонтери Української літератури та історії, фахові психологи. Нам потрібні всі, хто може надати безкоштовно тимчасово житло для біженців. Зателефонуйте нам будь ласка, чи напишіть нам на електронну пошту.

 

Звичайно, хтось може надати безкоштовно харчи, одяг , ліки , іграшки , намети для біженців , та осіб , які залишилися в зоні АТО.  Нам також будуть потрібні волонтери з власним транспортом. Шукаємо також офісне приміщення із зручними підїздом на метро, чи автобусі в Києві , для зустріч та тимчасового розміщення біженців на декілька годин.  Щоб можливо було пригостити чаєм , заповнити анкети , поставити валізи, надати

консультації, для проведення координаційної роботи . Ми будемо створювати банк пропозицій від роботодавців .

 

Пам'ятайте ! Коли до Українців приходила біда та скрута , то вони завжди були єдині  та допомогали один одному. Були часи , коли представники Сходу та Центра України - Алчевські, Семеренкі, Терещенкі допомогали Західній Україні . Були і часи Чорнобильської біди , коли Південь , та Схід України допоміг Півночі , та Заходу України.  Єдина родина - Єдина країна!», - прокоментував координатор всеукраїнського громадського Руху допомоги біженцям зі Сходу та півдня України «Єдина родина – Єдина країна» Сергій Коваленко.

 

Контактні номери телефонів +38 050 608 18 54 та +38 096 911 98 87. Адреси електронної пошти: opylypenko@i.ua, sergeykov_pad74@i.ua.

 

Посильну фінансову допомогу можна надати за рахунками :

Гривна . Призначення платежу - поповнення карткового рахунку. Номер карткового рахунку :0959212600 Коваленко Сергій Петрович.

Долар США . Розрахунковий рахунок /номер карткового рахунку 2625596964/0959220300 to Card account 0959220300 AVALUAUKCKB Private payment Heip Present :Gift:

 

«Особисто, обов’язково підтримаю всеукраїнський громадський Рух допомоги біженцям зі Сходу та півдня України «Єдина родина – Єдина країна». Можливо, мені ще рано говорити про координаторство Руху в Західній Україні або навіть тільки у Львові. Але у мене вже є певні задуми, пов’язані із збором речей при закладах громадського харчування і дозвілля та перемовинами із місцевими фермерами з метою віднайти робочі місця для біженців серед сезонних працівників», - зазначив заступник голови ГО «СПАС» Олег Пилипенко.

 


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/344705.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua