У Львові відбулася перша зустріч активістів «ВОЛІ» трьох західних областей

14 июл, 12:05

Понад півсотні активістів партії «ВОЛЯ» із Львівщини, Івано-Франківщини та Тернопільщини зібралися 13 липня у Львові для обговорення подальших стратегічних планів партії. Серед учасників заходу – юристи, підприємці, журналісти, політологи, лікарі, педагоги та громадські активісти.

Під час заходу члени Ради партії «ВОЛЯ» Сергій Таран і Ольга Галабала розповіли регіональним активістам про спільний план дій щодо проведення люстрації, деолігархізації в Україні. Обговорювалося також питання посилення обороздатності нашої держави, місцевого самоврядування та інформаційної безпеки країни.
«Основна відмінність партії «ВОЛЯ» від інших політичних сил полягає у тому, що наша партія пропонує, як змінити країну, і діє, а не лише констатує проблеми, що є у державі, та критикує чиновників за неспроможність їх вирішити», -- наголосив Сергій Таран.

Партійці висунули низку ідей щодо посилення територіальних громад, пришвидшення люстрації та відновлення безпеки на Сході України. За підсумками зустрічі, активісти з досвідом роботи в оборонних структурах, колишні військовослужбовці увійшли до робочої групи з розробки законопроекту «Про підготовку громадян до захисту Батьківщини» для напрацювання пропозицій із реформування української армії за швейцарським зразком.

Нагадаємо, 14 липня о 18.00 біля пам’ятника Т. Шевченка у Львові відбудеться зустріч з громадою краю. На ній виступлять члени Ради партії «ВОЛЯ» Єгор Соболєв, голова Люстраційного комітету України; Юрій Дерев’янко, народний депутат України, позафракційний; Сергій Таран, політолог; Вікторія Сюмар, медіаексперт; Ольга Галабала, співкоординатор ініціативи «Реанімаційний пакет реформ».


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/344626.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua