Официальное открытие фотовыставки Black & White

11 июл, 13:11

Вперше у Львові: відкриття передаукціонної фотовиставки всесвітньовідомої  майстрині чорно-білого пейзажу - Анни Рицар,  творчість якої була високо оцінена на численних міжнародних виставках, а у 2012 році, за версією Hassel Blad, вона увійшла у десятку  кращих світових фотографів. Перед запланованими найближчим часом персональними виставками у Парижі, Барселоні та Відні, Анна хоче поділитись своєю творчістю у рідному Львові.

Фотовиставка «Black&White» є унікальною можливістю зануритися у світ чорно-білого пейзажу світу, поспостерігати за гармонією природи в її неперевершеній красі, перенестися із урбаністичного хаосу до цнотливого світу природи.

Там, за вершиною поза часом, інший світ, інші дороги і люди, але в місці, куди переносять нас пейзажі Анни – краса. Ні, це не сум проривається крізь роботи, це лірика, якою наповнене кожне фото, це особлива емоційність. Незалежно, чорно-білі чи кольорові роботи, вони поглинають свідомість, а все, що залишається після  – зворушливий спокій.

Багато різних думок виникало в голові автора в процесі появи нових робіт – зображення, ніби самі складалися у такий собі «пазл». Спочатку, це був «пошук гармонії, її прояву в часі та просторі». Пізніше – трансформація у протиставлення «кольоровому, вилизано-гламурному пейзажу», а потім – створення «символічного портрету природи», стан душі у певному просторі та в певний момент.

Фотороботи, в обмеженому тиражі, доступні для придбання в готелі «Асторія»


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/344457.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua