Всеукраїнський флешмоб: українці хочуть санкцій

09 июл, 16:02

 Українці вдалися до фотофлешмобу, щоб спонукати Європу нарешті запровадити обіцяні санкції проти Росії. Цивільні й військові, молодь, пенсіонери і навіть діти звертаються до Європи із закликом ввести санкції проти Росії. Вони фотографуються з плакатами, де англійською закликають захистити Україну та покарати загарбницю Росію санкціями. Ці фотографії вони розміщують у соцмережах, привертаючи таким чином увагу світової спільноти до війни, яку Росія розпочала проти України.

 Росія є явним агресором — вона вже окупувала український Крим, а тепер експортує тероризм на схід України, засилаючи туди своїх найманців, постачаючи зброю та фінансуючи терористів. Причому вона фактично не приховує цього. Серед терористів багато росіян, керують ними зокрема громадяни РФ Бородай і Ґіркін, на озброєнні в терористів новітня російська зброя, останнім часом з’явилися навіть російські танки та безпілотні літаки.

 Але Європа наче не помічає нахабної поведінки Росії. Вона й далі зволікає із санкціями третього рівня проти Росії, хоча вже неодноразово обіцяла їх запровадити. Невже свої бізнес-інтереси Європі важливіші, ніж відновлення справедливості? Невже порушниця міжнародного права Росія зможе вкотре уникнути покарання? Коли у 30-х роках XX ст. Кремль влаштував в Україні Голодомор, Європа теж закривала на це очі. Тоді загинули мільйони українців. Невже Європа повторить історичну помилку й віддасть Україну на поталу Кремлеві?

 Українці вже довели своє непохитне прагнення інтегруватися до Європи — вони гинули на Майдані, відстоюючи європейські цінності, а тепер гинуть від російських куль, відстоюючи європейське майбутнє для своєї країни. За допомогою фотофлешмобу мирні українські громадяни просять Європу не зраджувати їх і захистити Україну. Особливо зворушують дитячі світлини. Від того, чи зупинить світ путінську Росію, залежить, чи ростимуть українські діти під мирним небом, чи будуть гинути від вибухів і куль.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/344252.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua