На Хмельницькій АЕС проходить планова перевірка стану промислової безпеки та охорони праці

09 июл, 11:04

Згідно ст.5 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» з 1 по 15 липня 2014 року проходить планова всебічна перевірка дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та стану промислової безпеки ВП «Хмельницька АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» та його структурних підрозділів в м. Нетішин.

Для проведення перевірки було створено комісію, до складу якої увійшли фахівці державної інспекції нагляду в промисловості та об’єктами підвищеної небезпеки територіального управління Держгірпромнагляду у Хмельницькій області.

За результатами перевірки планується підготувати узагальнюючу довідку для розгляду на колегії територіального управління Держгірпромнагляду у Хмельницькій області.

Довідка. Хмельницька АЕС (ХАЕС) – розташована на території Хмельницької області в місті Нетішин. У складі Хмельницької АЕС працює два енергоблоки (ВВЕР-1000) загальною потужністю 2000 МВт (підключені у 1987 і 2004 роках). Основне призначення станції – покриття дефіциту електричних потужностей в Західному регіоні України.

Перевірки та експертизи, проведені державними і незалежними міжнародними експертами МАГАТЕ, Рискаудит, TACIS, ВАО АЕС, підтверджують високий рівень безпеки енергоблоків ХАЕС.

elcomart.com


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/344240.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua