Украинская часть команды «Энергетический стандарт» отправляется на соревнования во Францию

02 июл, 13:46

Українська частина команди міжнародного клубу спортивного плавання «Енергетичний стандарт» відправляється сьогодні до Франції. У французькому місті Віші наші плавці Андрій Хлопцов, В`ячеслав Огньов, Олександр Мороз, Валерія Тімченко, Марина Колеснікова, Микола Абрамов, Кирило Гаращенко, Надія Фісенко, Орина Якуба, Сергій Шевцов, Владислав Перепилиця, Анастасія Ульянова, Ігор Бобраков, Євгенія Тищенко, а також член збірної команди України з плавання Дарина Зевіна змагатимуться на відкритому чемпіонаті Франції з плавання.

«За рівнем учасників ці змагання прирівнюють до дорослого чемпіонату Європи з плавання. Адже участь у них візьмуть збірні команди Бразилії, Австралії, Нової Зеландії, Німеччини, Італії та багатьох інших країн», - сказав тренер та батько Андрія Хлопцова Андрій Хлопцов.

До французького чемпіонату наша команда тренувалася на закритій спортивній базі збірної команди Італії з плавання та водного поло, що знаходиться на березі Тіренського моря в італійському місті Остія. Поряд з нашими плавцями також проходили підготовку команди Італії, Туреччини та Австралії.

Відкритий чемпіонат Франції з плавання проходитиме 4-5 липня у Віші. Участь у ньому візьмуть близько 300 спорсменів із 30 країн світу.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/343692.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua