Ляшко хочет уголовное дело против Путина

02 июл, 12:59

Народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко зареєстрував постанову про притягнення президента РФ Володимира Путіна до кримінальної відповідальності. Про це політик повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Досить мовчки спостерігати за тим, як керманич сусідньої держави займається геноцидом українського народу та здійснює окупацію нашої території. Досить пожимати йому руки, вести переговори та посміхатися при зустрічі. Потрібно врешті назвати речі своїми іменами. Він – злочинець, і це має довести Генеральна прокуратура України", - написав Олег Ляшко.

Лідер Радикальної партії переконаний, що саме Путін давав команду вбивати українців та анексувати українські території. І за це має понести кримінальну відповідальність. "У всіх ця ідея крутилася на язику, але чомусь реалізувати її нікому не вистачило сміливості. Добре, я буду першим. Мені байдуже, що на мене полюють путінські бойовики - я не боюся. Після голосування дізнаємося остаточно, хто у цій зрадницькій Верховній Раді – кремлівські шавки", - зазначив Олег Ляшко.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/343685.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua