В Киеве будут «штамповать» водителей

31 май, 01:16

Київський міський центр зайнятості Держцентру зайнятості Мінсоцполітики України 15 травня уклав угоду з КП «Київпастранс» (Навчально-курсовий комбінат) на підготовку безробітних громадян за професіями водіїв трамваю і тролейбуса. Вартість угоди складає 0,98 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Послуги надаватимуться протягом року коштом Фонду загальнообов`язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Професію водій трамваю мають освоїти 40 осіб, на водія тролейбуса – 80 осіб. У середньому вартість навчання водія трамвая коштуватиме 11 414 грн., а водія тролейбуса – 6 599 грн.

Тендер проведено за процедурою закупівлі в одного учасника, оскільки ліцензію на надання освітніх послуг у сфері професійно-технічної освіти та право на здійснення професійно-технічного навчання, підвищення кваліфікації за професіями «водій тролейбуса» та «водій трамвая» має лише КП «Київпастранс» (Навчально-курсовий комбінат).

Минулого року Київський міський центр зайнятості замовив аналогічних послуг на 1,67 млн грн., кількість слухачів не повідомлялася.

Нагадаємо, що 17 березня столичний центр зайнятості вже уклав угоди на 10,97 млн грн. з ВНЗ на навчання безробітних основам підприємницької діяльності, бухгалтерському напрямку, англійської мови та ін.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/340405.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua