Новые подробности о взрыве автобуса в Киеве

25 май, 01:15

За попередніми даними причиною пожежі, яка сталась в автобусі на столичній Троєщині, було коротке замикання. Про це УНН повідомили у прес-службі МВС Києва.
Нагадаємо, сьогодні увечері у Деснянському районі Києва на кінцевій зупинці 21-го маршруту (вул. Бальзака) сталося загоряння автобуса «ЛАЗ».
"Ні кондуктора, ні водія, на щастя, у автобусі у цей час не було. Водій відійшов на кілька хвилин у своїх справах, а коли повертався до транспортного засобу, побачив, що у його машині з місця, де з’єднується дві частини автобуса («гармошка») йде дим. Потім спалахнуло полум’я.
Водій спробував загасити місце загоряння, однак йому не вдалося. У цей час перехожі вже зателефонували до ДНСН, далі інформація була передана по спецлінії «102» до міліції", - йдеться у повідомленні.
На місце прибули наряд пожежних та слідчо-оперативна група Деснянського районного управління міліції. Автобус згорів повністю. Водію, який отримав опіки під час гасіння пожежі, викликали карету швидкої допомоги, яка забрала чоловіка до лікарняного закладу.
"Від пожежі несуттєво постраждав автомобіль, припаркований поруч з «ЛАЗом». Транспортний засіб належить місцевому мешканцю.
Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група районного управління міліції. Правоохоронці відпрацьовують місце, де сталася пожежа, опитують можливих свідків і проводять необхідні у таких випадках слідчо-оперативні заходи", - зазначили в МВС.
У свою чергу, фахівці ДНСН відпрацювали місце події та зібрали необхідний матеріал.
"За попередніми даними автобус загорівся через коротке замикання. Точну причину спеціалісти назвуть після проведення спеціальної експертизи", - повідомили у столичному управлінні міліції.

Источник


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/339706.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua