Николай Катеринчук назвал заказными материалы о его намерении сорвать выборы в Киеве

20 май, 22:13

«Сьогодні в Інтернет з’явилася інформація про те, що я і моя команда готує зрив виборів в Києві. Мовляв ми готуємо юридичне підґрунтя для того, аби оскаржити в судах результати виборів і в такий спосіб визнати їх такими, що не відбулися. Такого ж змісту розмови ведуться в кулуарах парламенту, про що мені особисто виказують окремі кандидати на посаду київського мера», - про це сьогодні сказав кандидат на посаду Київського міського голови від Європейської партії України, Микола Катеринчук.

 

«Я з усіє відповідальністю заявляю, що це повна нісенітниця, яка не має під жодних підстав. Усі ці дії направлені на зниження мого особистого рейтингу та рейтингу партії. Я і моя команда діють виключно в правовому полі та пильно слідкує за відповідністю перетікання столичних виборів вимогам чинного законодавства та Конституції України. В цій частині наші юристи вказали на неправомірну бездіяльність Київської виборчої комісії, наслідком чого стала зміна її керівництва. Такі наші дії призвели до того, що комісія почала працювати краще. Однак її робота залишає бажати кращого», - наголосив Микола Катеринчук.

 

«Дотримання законності та правомірності виборчого процесу та роботи відповідних комісій є запорукою забезпечення чесних, прозорих та демократичних виборів в столиці, яких кияни чекають вже майже 2 роки. Я маю велике сподівання, що саме такими вони будуть, хоча окремі випадки порушення вже є і відповідна інформація надходить до нас в штаб: побиття агітаторів від різних політичних сил, намагання підкупу виборців, застосування чорних виборчих технологій, про що детально описують у соцмережах та різноманітних засобах масової інформації», - підкреслив кандидат в мери.

 

«Тому своїм обов’язком вбачаю забезпечення прозорих та чесних виборів в Києві усіма доступними законними методами. Ні про який зрив чи оскарження результатів виборів мова не йде. Це відверта змова та технологія контрагітації, метою якої є зниження мого рейтингу та рейтингу партії», - акцентував Микола Катеринчук.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/339208.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua